Bringing betterness to people’s premises

icon-duurzaamheid
“Verandering is pas echt verandering als ze duurzaam is en duurzaamheid is pas echt duurzaam als ze een echte verandering teweegbrengt”

Als bedrijf staat Iris voortdurend voor nieuwe uitdagingen, namelijk ecologische vraagstukken (bedrijfsafval, energiebesparing, transportkeuzes) en sociale kwesties (veiligheid en gezondheid, andere waarden en normen). We zijn ons zeer bewust van deze dilemma’s waardoor duurzaamheid of sustainability een sterk focuspunt binnen onze bedrijfsvoering is en centraal staat in onze missie. Deze bestaat erin om oplossingen en diensten te leveren aan onze klanten met de bedoeling hen gemoedsrust en welzijn te bieden, zodat de productiviteit van onze klanten optimaal is.

Download de whitepaper!

Ontdek hoe de combinatie van cleaning services en preventief onderhoud van HVAC het welzijn binnen uw bedrijf verhoogt.

ebook cleaning en hvac

Waarom Iris?

Marktleider

We zijn meer dan 70 jaar actief als marktleider in industriële coating en facilitaire dienstverlening. Iris put haar kracht uit een sterke ondernemerscultuur, een snelle besluitvorming, een stabiele en sociale bedrijfscultuur en het uitbouwen van lange termijn relaties met haar klanten. 

Lokale nabijheid

Dankzij onze twaalf regionale werklocaties bieden we u flexibiliteit en lokale expertise op nationaal niveau. Onze operationele en leidinggevende teams zijn immers gevestigd in alle grote steden van het land. Zo kan u steeds op onze diensten vertrouwen, ongeacht uw locatie.

Europese aanwezigheid

We zijn een oprichtende partner van ECS (European Customer Synergy), een volledig geïntegreerde facilitaire dienstverlener met meer dan 400 vestigingen in 41 Europese landen. Zo kunnen we steeds op een eenvoudige en flexibele manier onze Europese klanten bedienen. 
  

Multi-service ervaring

Iris levert facilitaire, industriële, technische en landscaping diensten aan duizenden publieke en private klanten uit een waaier aan sectoren en werkomgevingen. 

Recente blogposts

Binnenplanten

Groen moet je doen: 7 voordelen van planten op kantoor

Planten op kantoor een goed idee? Daar hoeft u niet aan te twijfelen. Ontdek snel de 7 belangrijkste voordelen van planten op kantoor.

CO2-meters en ventilatie: belangrijke wapens in de strijd tegen corona

Wat is een CO²-sensor en hoe kan ventilatie corona tegengaan en het welzijn op het werk verbeteren?
co2-prestatieladder

De CO2 Prestatieladder: hét duurzaamheidsinstrument om onze CO2 footprint te reduceren.

Iris Industry Solution streeft naar een duurzame ontwikkeling en een balans tussen People, Planet en Profit, ofwel in Iris taal: Betterness!