Bringing betterness to people’s premises

duim van planten
“Verandering is pas echt verandering als ze duurzaam is en duurzaamheid is pas echt duurzaam als ze een echte verandering teweegbrengt”

Als bedrijf staat Iris voortdurend voor nieuwe uitdagingen, namelijk ecologische vraagstukken (bedrijfsafval, energiebesparing, transportkeuzes) en sociale kwesties (veiligheid en gezondheid, andere waarden en normen). We zijn ons zeer bewust van deze dilemma’s waardoor duurzaamheid of sustainability een sterk focuspunt binnen onze bedrijfsvoering is en centraal staat in onze missie. Deze bestaat erin om oplossingen en diensten te leveren aan onze klanten met de bedoeling hen gemoedsrust en welzijn te bieden, zodat de productiviteit van onze klanten optimaal is.

Download de whitepaper!

Ontdek hoe de combinatie van cleaning services en preventief onderhoud van HVAC het welzijn binnen uw bedrijf verhoogt.

ebook cleaning en hvac

Waarom Iris?

Marktleider

We zijn meer dan 70 jaar actief als marktleider in industriële coating en facilitaire dienstverlening. Iris put haar kracht uit een sterke ondernemerscultuur, een snelle besluitvorming, een stabiele en sociale bedrijfscultuur en het uitbouwen van lange termijn relaties met haar klanten. 

Lokale nabijheid

Dankzij onze twaalf regionale werklocaties bieden we u flexibiliteit en lokale expertise op nationaal niveau. Onze operationele en leidinggevende teams zijn immers gevestigd in alle grote steden van het land. Zo kan u steeds op onze diensten vertrouwen, ongeacht uw locatie.

Europese aanwezigheid

We zijn een oprichtende partner van ECS (European Customer Synergy), een volledig geïntegreerde facilitaire dienstverlener met meer dan 400 vestigingen in 41 Europese landen. Zo kunnen we steeds op een eenvoudige en flexibele manier onze Europese klanten bedienen. 
  

Multi-service ervaring

Iris levert facilitaire, industriële, technische en landscaping diensten aan duizenden publieke en private klanten uit een waaier aan sectoren en werkomgevingen. 

Recente blogposts

Marokko

#SolidariteitmetMarokko, Marokko steunen in tijden van crisis: het engagement van Iris

Ontdek hoe Iris zich stevig inzet voor Marokko na de aardbeving en solidariteit in het hart van haar strategie integreert. Ontdek hoe u kunt bijdragen aan onze humanitaire inspanningen voor de slachtoffers. Iris: Onze solidariteitsverbintenis met Marokko na de aardbeving.
Landscaping

Groene ruimtes, gezonde bedrijven: zo maakt u uw bedrijfstuin lenteklaar

Misschien ontvangt u uw bezoekers al in groene ruimtes, eten uw medewerkers hun boterhammen bij mooi weer in de tuin of staat uw bedrijfsvlag fier te wapperen op het gazon voor uw gevel. Iris helpt u met die strategie voor een gezonder en groener bedrijf en voert ze uit.
CSR rating certificate

Iris wint duurzaamheidsprijs met bronzen EcoVadis

Iris Groep voert elk jaar een grondige evaluatie uit van haar MVO-beleid: hoe maatschappelijk verantwoord ondernemen we al en wat kan nog beter? Dat doen we steeds met de hulp van EcoVadis, de wereldwijde referentie op dit gebied.