Office management

Ons team richt zich op het creëren van een gastvrije, geoliede werkplek die de productiviteit en creativiteit stimuleert. Een Office Manager draagt tegenwoordig heel wat verantwoordelijkheden waardoor het steeds lastiger wordt om door de bomen het bos nog te zien. De vele kleine taken nemen vaak onverwacht veel tijd in beslag en zorgen ervoor dat het échte werk op de lange baan geschoven wordt.  Om uw organisatie te helpen bij het efficiënt en tijdig uitvoeren van uw office management, biedt Iris een brede waaier aan office management services. Zo kan u zich concentreren op de kerntaken van uw organisatie. 

De housekeeper zorgt voor het voorbereiden en opruimen van vergaderzalen en het beheer van de postkamer. Ontdek hieronder welke bijkomende diensten Iris u nog kan bieden.

Drankautomaten

Wanneer uw medewerkers hun dag op kantoor doorbrengen, is het aangenaam dat ze hun energie weer op peil kunnen brengen met een drankje of snack. Daarnaast verwachten zowel uw medewerkers als klanten tegenwoordig dat u ze meer kan bieden dan alleen maar koffie of water. Iris voorziet daarom een breed gamma aan drank- en snackautomaten. 

Veiligheid

Enkel als medewerkers, gasten en gebouwen goed worden beschermd, voelen mensen zich verbonden met de werkplek. Onze beveiligingsdiensten zijn essentieel voor het creëren van een gastvrije en productieve omgeving. Met intelligente state-of-the art oplossingen die voldoen aan de huidige hoge normen, zorgen wij ervoor dat mensen en plekken veilig zijn – en dat klanten gemoedsrust hebben. 

Verhuizingsdienst

Verhuist uw bedrijf binnenkort naar een ander kantoorgebouw en bent u op zoek naar een verhuispartner met de nodige ervaring? Iris biedt een uitgebreid gamma aan verhuisdiensten aan waarbij onze professionele verhuizers zich steeds aanpassen aan de behoeften van uw bedrijf. Zo leiden we uw verhuis in goede banen en dat steeds binnen de vooropgestelde tijdspanne en budget. 

Ongediertebestrijding

U kan de office management diensten van Iris ook inschakelen voor het bestrijden van allerlei ongedierte. We gebruiken daarvoor steeds gecertificeerde en ecologisch afbreekbare producten. Afhankelijk van het milieu en de grootte van de plaag, stellen we een aangepaste oplossing voor met een gegarandeerd resultaat. 

Afvalbeheer

Met een groeiende aandacht voor duurzaamheid en MVO is een milieuvriendelijke afvoer van afval voor veel bedrijven een essentieel werkpunt geworden. Daarom voorzien we bij Iris ook in milieuvriendelijk afvalbeheer. Onze experts onderzoeken en beoordelen uw afvalstromen en ontwikkelen een kostenbesparende recyclage- en verwijderingsoplossing die volledig aansluit bij de noden van uw bedrijf. 

home reception

Receptie

Uw receptie is het uithangbord van uw bedrijf en draagt vaak bij tot een eerste indruk. Het is dan ook belangrijk om uw klanten, leveranciers en personeel hartelijk te begroeten en verder te helpen. Iris kan ook hier heel wat betekenen voor uw bedrijf door het aanbieden van een professionele receptie. U kunt opteren voor ervaren receptionistes of uw bedrijf verder digitaliseren met een moderne, digitale receptie.

Bringing betterness to people’s premises