Internationaal

Hoewel Iris voornamelijk actief is in België, bieden we ook enkele diensten aan in het buitenland. Zo zijn we met onze industrial solutions eveneens werkzaam in Luxemburg, Frankrijk en Nederland. 

Daarnaast is Iris sinds 2001 medeoprichter van het European Customer Synergy, een facility management provider binnen Europa. Dit Europese samenwerkingsverband is verspreid over zo’n 41 landen met in het totaal 400 kantoren.  ECS biedt facilitaire diensten aan binnen en buiten Europa via slechts één contactpunt. Zo kan ECS deelnemen aan internationale aanbestedingsprocedures in de deelnemende landen. Op lokaal niveau zorgen National Directors voor de coördinatie van de diensten tussen enerzijds de directie van ECS en anderzijds het land dat ze vertegenwoordigen. Daarnaast zoeken ze lokale partners die diensten kunnen leveren die gevraagd worden in de aanbestedingsprocedures, maar die de lokale partnerbedrijven zelf niet aanbieden. 

Missie van  ECS   

De missie van  European Customer Synergy is om de voornaamste, lokale pan-Europese facilitaire dienstverlener te zijn. De organisatie wil bekend staan voor het bieden van de hoogste kwaliteit, gemoedsrust en het leveren van meerwaarde voor zowel eigenaren als huurders.   

Waarden van  ECS 

De waarden van ECS vormen de kern van de organisatie en worden elke dag opnieuw gehanteerd om een verschil te maken voor alle medewerkers, klanten en gemeenschappen waarin de organisatie actief is. Deze waarden zijn: 

  • Klantgerichtheid 
  • Ondernemerschap 
  • Vennootschap 

Wenst u meer te weten over deze organisatie? Dan kan u steeds terecht op de website van ECS.   

internationaal iris

Bringing betterness to people’s premises