Op zoek naar een betrouwbare partner?

Wij maken het verschil door u een luisterend oor te bieden en op maat gemaakte facilitaire en milieuvriendelijke coating diensten te creëren.

Ontdek onze Betterness aanpak

Onze services vandaag

office management

Facility

Onze specialisten creëren fantastische werkplekken, zodat u zich op uw eigen kerntaken kunt concentreren. Een goed ingerichte werkplek inspireert om productiever te zijn en houdt iedereen gezond en wel.

Lees meer
industrial coating

Industriële coating

Als marktleider in industriële coating weten we als geen ander hoe we staal, beton en andere materialen kunnen ontdoen en voorzien van een beschermende coating. Dankzij onze kennis en expertise kan u erop vertrouwen dat onze oplossingen duurzaam, kosteneffectief en resultaatgericht zijn.

Lees meer
hvac installatie

HVAC

We bieden ook tal van oplossingen aan om het luchtcomfort van uw gebouwen te verbeteren, wat bijdraagt tot een aangename werkomgeving en in overeenstemming is met de gezondheids- en veiligheidsnormen.

Lees meer
Landscaping

Landscaping

Naast het onderhoud van bestaande bedrijfstuinen en groene kantoorzones, biedt Iris ook landscaping aan. Deze dienstverlening omvat het ontwerpen en ontwikkelen, het aanleggen en het onderhouden van bedrijfstuinen en groendaken en dit steeds met de nodige expertise en vaardigheden.

Lees meer

Solidariteit met Marokko

Doe een donatie via de Koning Boudewijnstichting om de slachtoffers in Marokko te helpen.

Doe een donatie
Magazijnier Tiense suiker

Ik ben als student bij Iris begonnen en kreeg de kans om verder door te groeien, eerst als ploegbaas en nu als Operations Leader. De doelgerichte opleiding over mijn leerpunten en het persoonlijke parcours, waarbij altijd rekening gehouden werd met mijn vragen en behoeften, motiveren me om altijd het beste uit mezelf te halen.

Mike Lenaerts, Iris Facility Solutions Operations Leader

In 2008 ben ik bij Iris begonnen als Operations Administrator met een verscheidenheid aan verantwoordelijkheden, waaronder: facturatie, in- en uitklokken van werknemers, de bestellingen van gebouwen en het beheren van medische bezoeken.

Na het uitbreiden van mijn vakgebied, merkte ik een aanzienlijke toename in zelfvertrouwen, zowel in mijn eigen vaardigheden als in de interacties met klanten. Dit bood niet alleen ruimte voor persoonlijke groei, maar gaf mij ook de kans om mijn organisatorische bekwaamheden verder te ontwikkelen. Later kreeg ik van Iris de opportuniteit om mijn vakgebied wederom te verleggen. Deze keer naar het domein van preventie en veiligheid, dankzij een aanvullende scholing.

Dankzij de steun en aandacht van mijn collega’s kon ik me goed integreren in het team en daardoor voel ik me vandaag de dag thuis bij Iris.

Ik wil Iris daarom ook bedanken voor het vertrouwen dat ze in de loop der jaren in mij heeft gesteld.

Stéphanie Siméon , Health&Safety Coordinator

Duurzaamheids – verslag

Ontdek prestaties van de groep Iris en haar engagement op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Lees meer

Chiquitania project

Als onderdeel van de lancering van de ‘Iris Landscaping Solutions’ campagne in mei 2021, steunt Iris het Chiquitania Project in Bolivia.

Lees meer

Award ‘Entreprise de l’année’

Iris is finalist voor de prijs ” Entreprise de l’année “, een unieke prijs voor unieke ondernemingen.

Lees meer

Whitepaper cleaning en HVAC

Ontdek hoe de combinatie van cleaning services en preventief onderhoud van HVAC het welzijn binnen uw bedrijf verhoogt.

Lees meer

Whitepaper Betterness

Ontdek hoe facility management kan bijdragen aan het creëren van een betere werkplaats en hoe u inspeelt op het werkgeluk en het welzijn van uw werknemers.

Lees meer

Waarom Iris?

Grijze kroon

Marktleider

We zijn meer dan 70 jaar actief als marktleider in industriële coating en facilitaire dienstverlening. Iris put haar kracht uit een sterke ondernemerscultuur, een snelle besluitvorming, een stabiele en sociale bedrijfscultuur en het uitbouwen van lange termijn relaties met haar klanten.

Locatie markeerder

Lokale nabijheid

Dankzij onze twaalf regionale werklocaties bieden we u flexibiliteit en lokale expertise op nationaal niveau. Onze operationele en leidinggevende teams zijn immers gevestigd in alle grote steden van het land. Zo kan u steeds op onze diensten vertrouwen, ongeacht uw locatie.

Icon European Union

Europese aanwezigheid

We zijn een oprichtende partner van ECS (European Customer Synergy), een volledig geïntegreerde facilitaire dienstverlener met meer dan 400 vestigingen in 41 Europese landen. Zo kunnen we steeds op een eenvoudige en flexibele manier onze Europese klanten bedienen.

Vier pijlen

Multi-service ervaring

Iris levert facilitaire, industriële, technische en landscaping diensten aan duizenden publieke en private klanten uit een waaier aan sectoren en werkomgevingen.

Recente blogposts

Marokko
20 september 2023

#SolidariteitmetMarokko, Marokko steunen in tijden van crisis: het engagement van Iris

Ontdek hoe Iris zich stevig inzet voor Marokko na de aardbeving en solidariteit in het hart van haar strategie integreert.…

Read more
Landscaping
4 mei 2023

Groene ruimtes, gezonde bedrijven: zo maakt u uw bedrijfstuin lenteklaar

Misschien ontvangt u uw bezoekers al in groene ruimtes, eten uw medewerkers hun boterhammen bij mooi weer in de tuin…

Read more
CSR rating certificate
20 februari 2023

Iris wint duurzaamheidsprijs met bronzen EcoVadis

Iris Groep voert elk jaar een grondige evaluatie uit van haar MVO-beleid: hoe maatschappelijk verantwoord ondernemen we al en wat…

Read more