Missie, visie en waarden

icoon_missie

Developing & maintaining impeccable premises

Wij zorgen ervoor dat de werkplekken van onze klanten in perfecte staat zijn, ongeacht de omgeving. Of het nu gaat om gebouwen, groenvoorzieningen, infrastructuur of productiesites, wij zorgen ervoor dat de installaties van onze klanten in perfecte staat verkeren. De onroerende en industriële activa van onze cliënten vereisen een onberispelijk onderhoud en een onberispelijke prestatie.

Your trusted partner in bringing betterness to people’s premises

visie

Iris wil dé referentie én een betrouwbare partner zijn voor haar stakeholders op het gebied van BETTERNESS.

icoon_people

Bij Iris staan mensen centraal in onze activiteiten en strategie. Door het ontwikkelen van sterke relaties tussen medewerkers en onze klanten en door het verbeteren van het geluk op de werkvloer en de veiligheid van Iris medewerkers, maar ook van haar klanten en partners, dragen wij bij aan het creëren van Betterness.

icoon_betterness

de bevoorrechte en betrouwbare partner zijn voor al onze stakeholders, of het nu onze klanten, leveranciers of ons personeel betreft.

icoon_people's-premises

vindt zijn oorsprong in onze bedrijfscultuur maar ook in onze missie en onze activiteiten. In onze sector werken wij aan installaties en infrastructuren en aangezien in onze bedrijfscultuur de mens centraal staat, wilden wij dit vertalen door te benadrukken dat deze infrastructuren met mensen verbonden zijn.

icoon_trusted-partner

de bevoorrechte en betrouwbare partner zijn voor al onze stakeholders, of het nu onze klanten, leveranciers of ons personeel betreft.

icon
OWNERSHIP
icon
INNOVATION
icon
ENTREPENEURSHIP
icon
PARTNERSHIP
icon
CUSTOMER CENTRICITY

Een duidelijk engagement en het nemen van verantwoordelijkheden.

Innoveren en zich constant verbeteren.

Ondernemen en zich overstijgen.

Samenwerken

Oplossingen aanbrengen en klantentevredenheid.

Bringing betterness to people’s premises