Over Ons

De sterkte van de groep hebben we te danken aan de voortdurende focus op kwaliteit en op het uitdragen van Betterness. Hierbij staat het welzijn van de mens centraal. Laat ons een brug slaan tussen uw medewerkers en hun werkplek, met betrokken medewerkers, innovatieve oplossingen en hoge kwaliteitsstandaarden.

Voorstelling Iris

Betterness op de werkvloer wordt bepaald door heel wat factoren gaande van de werktevredenheid en het werkgeluk van de werknemer tot een algemeen welzijn en een beter leefmilieu. Het is onze taak om mee de doelstellingen omtrent deze verschillende aandachtspunten te bereiken en bij te dragen tot een efficiënte, productieve, ecologische en maatschappelijk verantwoorde bedrijfswerking. Door steeds opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen en de vinger aan de pols te houden, zijn we in staat om een omgeving te creëren, beheren en onderhouden die uw leven eenvoudiger en productiever maakt.

Visie, missie en waarden

Elke dag, van waar we ook werken, maken we allemaal het verschil door het toepassen van onze slogan ‘Bringing Betterness to people’s premises’. Hoe we de dingen doen is even belangrijk als wat we doen en er is altijd een juiste manier om een mooi resultaat te behalen. Het is gebaseerd op onze kernwaarden en is een weerspiegeling van ons streven om die waarden uit te dragen door de manier waarop wij werken.

Betterness

Het concept ‘betterness’ werd beschreven in ‘Betterness: Economics for Humans’ door Umair Haque en is gebaseerd op het idee dat mensen de centrale rol spelen in een economie die gericht is op het creëren van echte welvaart en een beter leefmilieu. Mensen zijn de bouwstenen van een bloeiende economie en verdienen dan ook de nodige zorgen. Dit betekent niet alleen ervoor zorgen dat klanten zich welkom voelen, maar ook dat medewerkers zich goed voelen op de werkvloer en de nodige tools voor handen hebben om hun taken te kunnen uitvoeren. Een tevreden werknemer is er immers twee waard. Met andere woorden, betterness straalt uit via medewerkers op de werkvloer naar de klanten om zo de beste klantenervaring te kunnen leveren.

Internationaal

Ook op internationaal vlak is Iris actief in industriële oplossingen en facilitaire diensten. Zo is Iris Industry Solutions ook werkzaam in Nederland, Frankrijk en Luxemburg en maakt Iris sinds 2001, als oprichtende partner, deel uit van ECS of het European Customer Synergy. ECS is een pan-Europese facility management services provider met meer dan 400 vestigingen in 41 Europese landen.

Innovaties

Iris heeft een specifieke afdeling genaamd “PRINS” (Projects, Innovation & Strategy) die gespecialiseerd is in innovatie en/of projectmanagement. Een specifieke stuurgroep (Innovation & Project Review), bestaande uit leden van het management en het PRINS-team, analyseert maandelijks de voortgang van strategische projecten en de follow-up van innovatievoorstellen en -projecten. Het hele innovatieproces wordt ook uitgevoerd in overeenstemming met de kernwaarden van Iris.

Historiek

Iris is een familiebedrijf in industriële coating en facility management diensten dat in 1946 opgericht werd. Sindsdien is het uitgegroeid tot één van de vooraanstaande Belgische bedrijven in facilitaire en industriële dienstverlening. Ontdek hier onze rijke geschiedenis.

Bringing betterness to people’s premises