Over Ons

De sterkte van de groep hebben we te danken aan de voortdurende focus op kwaliteit en op het uitdragen van Betterness. Een perfect onderhouden werkplek staat namelijk garant voor productiviteit, veiligheid en welzijn.

Over Iris

Iris is een familiebedrijf in industriële coating en facility management diensten dat in 1946 opgericht werd. Sindsdien is het uitgegroeid tot één van de vooraanstaande Belgische bedrijven in facilitaire en industriële dienstverlening. Iris biedt een brede waaier aan diensten zoals: schoonmaak, installatie en onderhoud van HVAC, het verwijderen en aanbrengen van industriële coatings, handyman diensten,  landscaping van kantoortuinen en groendaken en office management.

Internationaal

Ook op internationaal vlak is Iris actief in industriële oplossingen en facilitaire diensten. Zo is Iris Industry Solutions ook werkzaam in Nederland, Frankrijk en Luxemburg en maakt Iris sinds 2001, als oprichtende partner, deel uit van ECS of het European Customer Synergy. ECS is een pan-Europese facility management services provider met meer dan 400 vestigingen in 41 Europese landen.

Bringing betterness to people’s premises