Onze oplossingen

 Wij zorgen ervoor dat uw werkplekken brandschoon zijn, ongeacht de omgeving. Of het nu gaat om gebouwen, groenvoorzieningen, infrastructuren of productiesites, wij zien erop toe dat uw faciliteiten in perfecte staat verkeren.
Uw onroerende of industriële activa moeten onberispelijk en perfect onderhouden zijn.

Facilitaire oplossingen

Your trusted partner for taylor made facility solutions

Iris Facility Solution is uw betrouwbare partner voor het beheer van al uw facilitaire diensten

Het belang van facility management en een goed beheerde werkplek wordt vaak onderschat. Nochtans zijn werknemers die zich veilig en comfortabel voelen op de werkvloer een stuk productiever. Met onze facility managementdiensten willen we helpen bij het optimaliseren van de efficiëntie in uw werkomgeving aan de hand van duurzame en op maat gemaakte oplossingen. Zo bieden we u professionele schoonmaakdiensten, officemanagement, greencare en klusjesdiensten aan voor een aangename, schone en productieve werkplek.

Industriële oplossingen

Your trusted coating solution partner

Iris Industry Solution is uw betrouwbare partner om uw industriële installaties te beschermen tegen corrosie.

Iris biedt een breed gamma aan innovatieve en milieuvriendelijke coating diensten aan, zowel in een industriële omgeving als voor infrastructurele projecten. Zo hanteren we verschillende technieken voor het verwijderen van coatings op uw metaalconstructies en opslagtanks en voorzien we in het behandelen en aanbrengen van nieuwe coatings.

Technisch onderhoud

Your trusted partner for HVAC services

Iris Technical Building Services is uw vertrouwde partner om uw luchtcomfort te garanderen.

Iris zet zich steeds weer in om u te helpen bij het creëren van betterness op de werkvloer. We onderhouden uw werkplekken tot in de kleinste details. Het welzijn van u en uw werknemers staat hierbij steeds centraal. Door het onderhouden en herstellen van uw werkplekken zorgen we voor een aangename en gezonde werkomgeving binnen uw kantoorgebouwen. Dit doen we onder meer door het installeren en onderhouden van uw HVAC-toestellen, maar ook door het onderhoud van uw elektriciteitsnetwerk, sanitaire ruimtes en loodgieterij.

Landschapsontwerp

Your trusted partner for landscaping solutions

Iris Landscaping is uw vertrouwde partner voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen.

Een stijgende trend binnen bedrijven is het gebruik van bedrijfstuinen en groendaken. Het vermindert niet alleen het ziekteverzuim van uw werknemers, maar stimuleert ook de creativiteit en verkleint uw ecologische voetafdruk. Iris voorziet daarom ook in professionele landschapsontwerpen, van de creatie en de ontwikkeling van uw bedrijfstuin of groendak tot het aanleggen en het onderhoud ervan.

Bringing betterness to people’s premises