Landscaping maintenance

Een groene ruimte of bedrijfstuin is een plek waar uw medewerkers even tot rust kunnen komen, hun gedachten kunnen verzetten of net de nodige inspiratie kunnen vinden voor een bepaalde opdracht. De verandering van omgeving zorgt immers vaak voor creatieve ideeën en heeft een stimulerend effect op uw werknemers. Bovendien dragen planten bij tot een gezonder binnenklimaat en maken ze van uw werkplek een aangename omgeving. Daarnaast kan u met een mooi vormgegeven buitenruimte uw kantooromgeving extra in de verf zetten. Bij Iris raden we dan ook aan te investeren in een professionele landscaping dienst. 

Onderhoud van groene ruimtes 

Het Landscaping-team van Iris is gespecialiseerd in het seizoensgebonden onderhoud van uw groene ruimte(s). Ze zijn steeds op de hoogte van de nieuwste technieken in tuinbouw en onderhouden de beplanting van uw bedrijfstuin met de grootste zorg. Onze groendienst kan ingezet worden voor zowel éénmalige projecten als voor groenonderhoud op regelmatige basis. 

Wat zijn de activiteiten van onze Landscaping dienst? 

Iris Landscaping  biedt diensten aan openbare en private ondernemingen voor tuinaanlegcreatie en onderhoud. Samen met u stellen we een onderhoudsplan op maat op voor tal van activiteiten: 

  • Maaien, verticuteren en ander onderhoud voor uw gazon 
  • Onderhoud van perken en beplantingen 
  • Snoeien van hagen en planten 
  • Aanbrengen van meststof en grondverbeteringsmiddelen 
  • Ecologische onkruidbestrijding 
  • Ruimen van bladeren en groenafval 
  • Snoeien en kappen van bomen 
  • Binnenbeplanting
Landscaping

Uw groenvoorzieningen zijn de weerspiegeling van uw bedrijf en dragen bij tot een positiever imago. Reden te meer om te investeren in een professionele Landscaping !

Waarom kiezen voor Iris Landscaping

Ecologisch

Iris Landscaping staat steeds ter beschikking van de klant om een onderhoudsplan en methode uit te werken voor een ecologischer onderhoud, aangepast aan elke site. We voeren dan ook een dynamisch en proactief beleid op vlak van preventie en milieubescherming dat geïntegreerd is in al onze Landscaping-oplossingen. 

BFG & MVO

Iris is ook lid van de Belgische Federatie Groenondernemers (BFG) en ondertekenaar van de gedragscode invasieve planten van AlterIAS. Bovendien zijn we een maatschappelijk verantwoorde partner, zo beschikken we sinds 2012 over het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – MVO Prestatieladder niveau 3.

Multisite onderhoud

Wat de vraag van de klant ook is, we brengen het volledige Landscaping-traject voor u in kaart en leggen het hele parcours samen met u af. Of het nu gaat om een éénmalige of doorlopende opdracht, ons Landscaping team staat voor u klaar.

Mobiele & moderne oplossingen

Iris maakt ook voor haar Landscaping diensten gebruik van moderne technologie. Onze mobiele oplossing stelt ons immers in staat om de locatie en de uitgevoerde taken te documenteren. Zo beschikt u steeds over een gedetailleerd overzicht van de prestaties van uw Landscaping medewerker. 

Foamstream

Bij het uitvoeren van onze Landscaping diensten maken we gebruik van Foamstream, een toonaangevende herbicidevrije oplossing. Deze sluit perfect aan bij het ‘zero phyto’ concept dat het gebruik van herbiciden voor onkruidbestrijding in openbare groene ruimtes verbiedt. Foamstream is dan ook een veilige, kosteneffectieve en multifunctionele oplossing die uw bedrijf helpt om uw groene ruimtes schoner en veiliger te maken voor iedereen die er van wil genieten. 

Recent blogposts

Gemotiveerde en productieve werknemers: tips voor de ideale workplace experience

Immers, een werknemer die zich thuis voelt binnen uw organisatie en alle nodige ondersteuning krijgt om op een aangename en veilige manier te werken, is gemotiveerder en productiever. Maar hoe creëer je zo’n aangename werkomgeving precies? En hoe belangrijk is die zogenaamde workplace experience ? We leggen het hier uit!

Waarom uw klusjes uitbesteden aan een ervaren klusjesdienst?

De inkomhal van uw bedrijf laten schilderen, een lekkende kraan herstellen, dakgoten uitkuisen, graffiti laten verwijderen, problemen met de elektriciteit … Een bedrijfspand onderhouden zorgt altijd voor handenvol werk, maar het is niettemin belangrijk: een fijne werkomgeving zorgt immers voor gelukkige collega's. Maar het vraagt heel uiteenlopende kennis en expertise, en die is lastig te vinden, laat staan in één persoon die je vast in dienst neemt.

Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit?

De wereldwijde digitalisering zette onze werkomgeving de voorbije jaren helemaal op zijn kop, en COVID-19 deed er nog een schepje bovenop – we waren in veel gevallen zelfs verplicht om thuis te werken. Maar werkgevers en werknemers stellen ook zelf nieuwe eisen: bedrijven zetten steeds vaker het welzijn van hun werknemer centraal; werknemers maken ook zelf hun vereisten kenbaar.

Bringing betterness to people’s premises