Werken bij Iris

De Iris medewerkers zijn de trots van ons bedrijf en dat om verschillende redenen. Zo ondersteunen ze steeds hun collega’s om uitzonderlijk werk te blijven leveren, keer op keer. Ze zijn eerlijk en rechtuit, komen steeds hun beloftes na en zijn gretig om bij te leren over onze klanten en activiteiten. Vanuit onze organisatie willen we dan ook dat onze ‘Betterness’ experten zich steeds goed in hun vel voelen en deel uitmaken van de Iris familie. Gelukkig kunnen we rekenen op een toegewijdout of the boxgrappig en ondernemend team dat hen met open armen ontvangt:

cijfers_iris_hr

Iris betterness

Bij Iris sta je centraal in onze strategie. Je bent het gezicht van ons familiebedrijf en tevens ook de drijvende kracht achter het uitdragen van onze Betterness-cultuur. Benieuwd naar onze Betterness-cultuur? Ontdek meer over onze unieke en inspirerende leefomgeving waar je ten volle kan ontplooien.

Vacaturenpagina

Iris is als werkgever steeds op zoek is naar nieuwe enthousiaste medewerkers die de groei van ons bedrijf mee vorm willen geven. Herken je je in onze Betterness-cultuur en pas je bij de waarden de we bij Iris uitdragen? Neem snel een kijkje op onze vacaturepagina en ontdek een brede waaier aan mogelijkheden.

Carrière

We zijn een bedrijf in beweging en samen met jou bekijken we hoe je er deel van kan uitmaken. Iris biedt jou in elke fase van je professionele loopbaan de nodige ondersteuning en instrumenten om je horizon te verbreden en om een succesvolle carrière uit te bouwen. Ontdek ze hier.

Bringing betterness to people’s premises