Iris betterness

Betterness for our People

Bij Iris sta je centraal in onze strategie. Je bent het gezicht van ons familiebedrijf en tevens ook de drijvende kracht achter het uitdragen van onze Betterness-cultuur. Betterness betekent het creëren van positieve werkervaringen en het opbouwen van sterke relaties tussen je collega’s en de onderneming, maar ook het verbeteren van het werkgeluk en het algemeen welzijn, en daarnaast inzetten op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Dat kan uiteraard alleen als je kan werken in een unieke en inspirerende leefomgeving waar je je ten volle kan ontplooien en waar je als ambassadeur de Betterness-cultuur kan uitdragen.

Jezelf ontplooien kan zowel op persoonlijk als professioneel vlak want voor ons ben je meer dan alleen een werknemer. Op je eigen manier draag je bij tot het welzijn van ons bedrijf en stippelen we samen een aantal acties uit om anderen welzijn te brengen. We geloven er immers sterk in dat als wij allen, elke dag, geïnspireerd worden door het Betterness-principe en elkaar, elke dag beter zal zijn dan de vorige.

Daarom krijgen jij en onze huidige medewerkers de nodige ondersteuning voor het uitbouwen van een langdurige carrière die zich in vele richtingen kan ontwikkelen, of je nu arbeider of bediende bent. Het is een plek waar iedereen kan groeien en waar het verschil wordt gemaakt door samen te werken.

Bij Iris vinden we het belangrijk dat:

  • je met een fijn gevoel komt werken
  • je creativiteit kwijt kan in een veilige en inspirerende omgeving
  • je onze waarden uitdraagt en op die manier je steentje bijdraagt aan ons Betterness-principe
  • je op een open en transparante manier de dialoog aangaat
  • je mee verantwoordelijk bent voor de resultaten van het bedrijf

Herken jij je in onze Betterness-cultuur en pas jij bij de waarden die we bij Iris uitdragen? Dan ontvangen we je met open armen!

Bringing betterness to people’s premises