Duurzaam Afvalbeheer in Bedrijven – Voorbereiding op Nieuwe Wetgeving van 2024

05 januari 2024

Wij vinden het belangrijk om u op de hoogte te brengen van de recente wetgeving die van kracht wordt vanaf januari 2024 in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Deze wetgeving heeft betrekking op de verplichte scheiding van keukenafval en etensresten voor bedrijven. Bij Iris stellen we uw welzijn en gemoedsrust centraal, en daarom willen we u graag informeren over deze nieuwe regelgeving en oplossingen aanreiken die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Als uw Trusted Partner begrijpen we dat deze verandering invloed kan hebben op de manier waarop u met uw afval omgaat, tenzij uw bedrijf al voldoet aan deze verplichting. Daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte oplossingen aan die niet alleen voldoen aan de nieuwe regels, maar ook perfect aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften.

Ons uitgebreide aanbod omvat onder andere de plaatsing van vuilnisbakken en zakken, aanpasbare ophaalfrequenties, variabele uitstraling, afmetingen op maat, en nog veel meer. Door keukenafval en etensresten te scheiden, geniet u niet alleen van de ecologische voordelen, zoals het verminderen van voedselverspilling en de beperking van verbrand restafval, maar draagt u ook bij aan de productie van compost en biogas. Dit resulteert in groene energie die wordt gegenereerd voor gezinnen en bedrijven.

voorbeelden brochure vuilbakken