Landscaping

Naast het onderhoud van bedrijfstuinen en groene kantoorbeplanting, biedt Iris ook hovenierswerkzaamheden aan. Deze werkzaamheden omvatten het ontwerp en de aanleg van groene ruimten, alsook groendaken, die met de nodige deskundigheid en vakbekwaamheid worden uitgevoerd. Een mooi ontworpen buitenruimte maakt immers het verschil.

Boost uw imago met een trendy groenbeleving in uw professionele omgeving

Als het op landschapsontwerpen aankomt, zijn er tal van mogelijkheden. Van een perfect uitgebalanceerde combinatie van hardscape (terrassen) en softscape (planten) tot een duurzaam landschapsontwerp dat water bespaart en een natuurlijke habitat creëert. Wij zoeken in elk ontwerp naar de optimale balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en beleving.

Design

Of het nu gaat om het aanpassen van een beleeftuin, het ontwerpen van een nieuwe daktuin of het ontwikkelen van een circulair bedrijfsterrein, bij landschapsontwerp komt veel kijken voordat we kunnen starten met het daadwerkelijk ontwerpen. 

Onze landschapsarchitecten zetten uw ideeën om in beelden en zorgen ervoor dat er vóór de aanleg is nagedacht over de schaal en lay-out. Samen met u maken we een plan op voor uw project dat aansluit bij uw wensen. 

Creatie

Landschapsontwerp is maatwerk en daarom ontwerpen we binnen uw aangegeven kaders. Onze creatieve en gedreven landschapsarchitecten zoeken in elk ontwerp naar de optimale beleving voor alle gebruikers van uw binnen- of buitenruimte. Naast het landschapsontwerp kunnen we u ondersteunen bij: het ontwikkelen van een visie, studies over landschapsinrichting, technische uitwerkingen, 3D-visualisaties en (ecologische) groenbeheerplannen om de biodiversiteit te stimuleren. 

Landscaping maintenance

Ook het onderhoud van uw groene bedrijfszones maakt deel uit van onze facility management diensten. Omdat het onderhoud van een groene ruimte of bedrijfstuin erg seizoensgebonden is, is het van cruciaal belang dat het onderhoud tijdig en op regelmatige basis ingepland wordt. Het versterkt bovendien uw bedrijfsimago. U kunt op onze landscaping diensten rekenen voor het snoeien van hagen, het maaien van uw gazon, het onkruidvrij houden van uw oprit of parking en het bemesten van uw groene ruimtes. We gebruiken daarvoor steeds ecologische technieken en producten.

Vanaf het ontwerp tot aan de realisatie van uw project leiden we alles in goede banen voor u:

  • Een multidisciplinair team staat klaar om al uw outdoor-ontwikkelingsprojecten uit te voeren en begeleidt u op dagdagelijkse basis voor het beheer ervan.
  • Ons team bestaat uit enkele tientallen specialisten, ambachtslieden en technici om u een hoogwaardige service te kunnen bieden.
  • Aangepast materiaal en uitrusting dat regelmatig onderworpen wordt aan veiligheidscontroles door een erkend organisme. Elke werknemer beschikt over een individuele beveiligingsuitrusting
  • Een efficiënte communicatie via een klantenportaal met een nauwkeurig verslag van de uitgevoerde werken
  • Gebruik van hoogwaardige producten en materialen
  • Een ruime ervaring in het ontwerpen van klimaatadaptieve oplossingen van daktuinen tot groene gevels
  • 12 regionale werklocaties: Iris heeft verschillende werklocaties verspreid over heel België. Op die  manier zijn onze klanten en werven altijd dichterbij en kunnen we u de nodige flexibiliteit en expertise bieden.

Bringing betterness to people’s premises