Finalist entreprise de l’année

EOY_2021_FR_fin
19 oktober 2021

Iris is finalist voor de prijs ” Entreprise de l’année “, die wordt georganiseerd door EY, een toonaangevend financieel audit- en adviesbureau, in samenwerking met de krant L’Echo. De prijs ” Entreprise de l’année ” is een unieke prijs voor unieke ondernemingen. EY reikt deze prijs al 25 jaar lang elk jaar uit en is een referentie in de zakenwereld. De keuze van de jury wordt op 6 december bekendgemaakt.

Maar waarom zou de jury Iris kiezen als ” Entreprise de l’année “, een familiebedrijf dat dit jaar haar 75-jarig bestaan viert. Wij helpen onze klanten bij de ontwikkeling en het onderhoud van hun onroerende en industriële activa. Wij innoveren en ontwikkelen voortdurend nieuwe diensten, zodat onze klanten zich met een gerust hart op hun kernactiviteiten kunnen concentreren. Ons werk gaat vaak onopgemerkt voorbij, maar dankzij ons kunnen onze cliënten in alle omstandigheden en met een gerust gemoed hun taken uitoefenen. Dit was ook het geval tijdens de COVID-periode, toen wij snel professionele desinfectieteams hebben samengesteld zodat onze klanten weer aan de slag konden gaan.

Iris viert 75 jaar van duurzame groei, transformaties, evoluties en moderniseringen die altijd werden bekroond met succes. Maar we willen ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Onze missie is het creëren van een duurzame omgeving door het opbouwen van sterke relaties met onze klanten, onze leveranciers, onze relaties en natuurlijk alle Iris medewerkers. Wij willen het welzijn van iedereen bevorderen. Deze positieve bijdrage is geen toeval: zij is alleen mogelijk dankzij onze uitstekende organisatie en onze bereidheid om te innoveren. Dit is een cultuur waar wij bijzonder trots op zijn.

Deze erkenning is het resultaat van 3.200 professionele en gemotiveerde medewerkers die iedere dag bouwen aan Iris haar reputatie van uitmuntendheid.