Actualiteit

Terwijl wij u ondersteunen met onze verschillende diensten en oplossingen, blijft de wereld op volle toeren draaien en evolueert technologie aan een razendsnel tempo. Als innovatief facilitair en industrieel coating bedrijf willen we dan ook steeds mee zijn met de laatste nieuwigheden. Zo kunnen we ons aanbod verder uitbouwen en uw bedrijf op een duurzame en toekomstgerichte manier blijven helpen naar een efficiënte en gezonde werkplek. Ontdek meer over onze projecten en innovaties in onze blogs, persberichten en nieuwsbrieven.

Blogs

Nieuwsgierig naar de technieken die Iris hanteert binnen de verschillende diensten of wenst u meer te weten over bepaalde problematieken binnen facility management, over HVAC-installaties en industriële coating of over de voordelen van een groenzone binnen uw bedrijf? Klik hier en verdiep u snel verder in onze talrijke informatieve blogs.

Nieuws

Belangrijke aankondigingen over ons bedrijf of onze dienstverlening delen we ook graag in de media. Onze persberichten kan u dan ook steeds hier terugvinden.

Nieuwsbrief

Naar goede gewoonte sturen we ook regelmatig een nieuwsbrief uit met alle nieuwigheden die te maken hebben met Iris of onze diensten. Heeft u er eentje gemist? Geen probleem, u kunt de reeds verschenen nieuwsbrieven steeds hier raadplegen.

Bringing betterness to people’s premises