Creatie

Naast het uittekenen van uw groenproject kan u bij Iris ook terecht voor de creatie ervan. Onze landscaping specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van bedrijfstuinen, groendaken en andere groenvoorzieningen. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en staan u graag bij met professioneel groenadvies.

Daarnaast benadrukken we graag dat een groene omgeving niet enkel rond het esthetische aspect draait, maar u en uw medewerkers ook enorm veel voordelen biedt.

Welzijn werknemers en imago van uw bedrijf

Planten brengen niet alleen een esthetisch tintje aan uw werkplek met hun bijzondere vormen, ze hebben ook een positief effect op het algemeen welzijn van de werknemers en op het imago van uw bedrijf.

Geluk, gezondheid en productiviteit van werknemers

Planten maken niet alleen de werkplek groener, ze creëren ook een rustgevende sfeer die bijdraagt tot het geluk, de gezondheid en de productiviteit van de werknemers.

Positief gevoel

Kantoorplanten trekken ook de aandacht van klanten, collega’s en laten een positief gevoel achter.

Verbeterde luchtkwaliteit

Bovendien verbeteren planten de luchtkwaliteit door schadelijke verontreinigende stoffen te absorberen. Ze helpen ook de luchtvochtigheid te stabiliseren en de symptomen van het Sick Building Syndrome (SBS) te verminderen.

Bringing betterness to people’s premises