Betterness

positive-experiences

KLANTERVARING – BETTER CUSTOMER INTIMACY

Uw veiligheid, productiviteit en welzijn zijn de hoogste prioriteit van elke Iris medewerker. Onze experts zorgen ervoor dat uw werkplek onberispelijk is, ook in beleving en ervaring. Wij dragen bij tot het welzijn op de werkplek en versterken uw imago als werkgever.

ERVARING VAN MEDEWERKERS – BETTER PEOPLE EXPERIENCE

Alle medewerkers van Iris zijn het gezicht van ons familiebedrijf en tevens ook de drijvende kracht achter het uitdragen van onze Betterness cultuur. Dat kan natuurlijk alleen als ook onze eigen medewerkers in een unieke en inspirerende omgeving kunnen werken. Daarom staan onze medewerkers centraal in onze strategie. Het is een plek waar iedereen kan groeien en waar het verschil wordt gemaakt door samen te werken. Wij omarmen en stimuleren diversiteit en inclusie en deze inclusieve werkorganisatie stelt onze mensen in staat zich verder te ontwikkelen en maakt onze werkplek creatiever, productiever en boeiender. Bij Iris krijgen mensen ondersteuning voor een langdurige carrière die zich in vele richtingen kan ontwikkelen.

ORGANISATORISCHE ERVARING – BETTER ORGANIZATION

We stimuleren de uitbouw van onze operationele expertise en werkbeleving door gebruik te maken van de laatste technologieën, tools en processen. De opgebouwde kennis en verzamelde data stellen ons in staat om samen met onze klanten de juiste balans te vinden tussen kwaliteit en efficiëntie, om hen zo de laagste kosten, operational excellence en beste werkmethoden aan te bieden.

MAATSCHAPPELIJKE ERVARING – BETTER SOCIETY

Bij Iris staan de mensen centraal. Onze voornaamste focus op duurzaamheid is dan ook de P van People. Als bedrijf speelt Iris een belangrijke maatschappelijke rol. Op de arbeidsmarkt stellen we kwetsbare groepen tewerk, met een grote verscheidenheid aan culturen, religies en nationaliteiten. Het verschaffen van fatsoenlijk en duurzaam werk aan deze bevolkingsgroep is één van de taken die wij al vele jaren vervullen. Wij handhaven ook een uitzonderlijk sociaal klimaat: de betrekkingen met onze sociale partners zijn transparant en respectvol en wij voeren een constructieve dialoog.

Bringing betterness to people’s premises