Handyman

Onder Handyman valt onze klusjesdienst voor bedrijven. Gekwalificeerde klusjesmannen voeren allerlei onderhoudswerken en kleine herstellingen uit. Goed onderhouden werkplekken zijn immers veilig, stimuleren de productiviteitmaken een goede indruk op bezoekers en bieden een fijne werkervaring.  

Problemen die niet snel verholpen worden, kunnen leiden tot hoge kosten, frustratie en ontevredenheid bij klanten en personeel. Een ervaren klusjesdienst kan dan de ideale oplossing zijn. Iris biedt verschillende klusjesdiensten voor het oplossen van allerlei structurele problemen: electriciteitsproblemen, loodgieterij, interne verhuizingen, schrijnwerkerij en slotenmakerij, klein metselwerk, herstellingen en afwerking en buitenwerken.

handyman in house

Handyman in house

Heeft u op regelmatige basis nood aan een klusjesman? Dan wijst Iris uw bedrijf een professionele in-house Handyman toe die fulltime of op vaste dagen herstellingen en kleine onderhoudswerken uitvoert. Dit gebeurt steeds op basis van een contract, waarin de werkdagen van de klusjesman vastgelegd worden.

U kunt uw vaste klusjesman onder meer aanspreken voor het vervangen van lampen en armaturen, kleine kantoorverhuizingen, het plaatsen van rekken, het herstellen en schilderen van beschadigde muren (zowel binnen als buiten), herstellen van stroomuitval in kleine ruimtes, enzovoort. Daarnaast is uw in-house Handyman erg flexibel en past zich volledig aan de behoeften van uw bedrijf aan.

Graffiti

Is de voorgevel van uw kantoorgebouw beklad met graffiti? Dan kunt u beroep doen op onze klusjesmannen om de graffiti te verwijderen. De techniek die daarvoor gebruikt wordt, is afhankelijk van de gebruikte verf, de ondergrond en de eventuele schade die zou ontstaan door het verwijderen. Voor kleine oppervlaktes zijn de tarieven beschikbaar, voor de behandeling van grotere oppervlakken maken wij een offerte op maat.

Schilderwerken

Heeft één van uw vergaderruimtes of uw kantoormeubilair een frisse verflaag nodig? Dan kunt u beroep doen op onze Handyman diensten. Het professionele schilderwerk van onze klusjesman bespaart u de kost van een dure schilder of nieuwe meubels. Daarnaast voert onze Handyman dienst ook schilderwerken aan de gevel van uw kantoorgebouw uit.

Boek uw handyman online

Via het online portaal boekt u snel en gemakkelijk één van onze klusjesmannen en kunt u uw aanvragen voor kleine onderhoudswerken opvolgen. Nadat u uw aanvraag indient, zorgen wij ervoor dat er binnen de twee weken een Handyman bij u langskomt. Voor dringende herstellingen kunt u beroep doen op onze interventiedienst, die over heel België werkzaam is.

Op ons online portaal vindt u ook heel wat handige documenten waaronder een lijst met taken die door onze klusjesdienst uitgevoerd worden. Het is een uitgebreid document met de meest gestelde vragen en instructievideo’s.

Download de Handyman leaflet!

Download hier onze Handyman leaflet, een handig document waarin u onze diensten, werkzaamheden en voordelen omtrent onze klusjesdienst terugvindt.
flyer handyman_NL_2021

Waarom kiezen voor de handyman services van Iris?

Netwerk

Een nationaal netwerk van lokaal actieve professionele klusjesmannen.

Prijs

Eenvoudige en transparante prijzen.

Toegewijd contactpersoon

Een toegewijd contactpersoon die uw interventieaanvraag naar de meest geschikte technicus stuurt.

Projectbasis

Een offerte op projectbasis die beantwoordt aan de kwaliteits- en veiligheidscriteria van de Iris groep.

Snelle uitvoering

Een snelle uitvoering van een tijdelijke of definitieve oplossing.

Diepgaande analyse

Een analyse van uw specifieke interventieaanvragen met een offerte voor herstellingen die buiten de categorie ‘klein onderhoud’ vallen.

Bringing betterness to people’s premises