Onderhoud

Iris TBS heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in HVAC-onderhoud, een afkorting voor verwarmings-, ventilatie- en airconditioningapparatuur. Een goed preventief onderhoudsprogramma van uw HVAC-installaties garandeert enerzijds een verlenging van de levensduur van uw technische installaties en anderzijds optimaliseert het het comfort van de gebruikers. Door uw installaties preventief te onderhouden, bespaart u ook op uw energiefactuur en op uw algemene kosten. U vermijdt onnodige kosten voor de reparatie van defecte onderdelen of de aankoop van nieuwe apparatuur.

Wat zijn de voordelen van HVAC-onderhoud?

  • Gezonde lucht en klimaat: HVAC-systemen die naar behoren werken en preventief onderhouden worden, zorgen ervoor dat uw medewerkers zich goed voelen en productief zijn op de werkvloer.
  • Verminderde uitgaven: met een preventief onderhoud van uw HVAC-toestellen bespaart u op uw energiefactuur en op uw algemene uitgaven. U hoeft immers geen onnodige kosten te maken om defecte onderdelen te laten herstellen of nieuwe toestellen aan te kopen.
  • Efficiëntere levensduur en langere werking: een beter en efficiënter onderhoud van uw HVAC-systemen zorgt ervoor dat ze langer meegaan en dat het comfort van de gebruikers geoptimaliseerd wordt.
  • Hooggekwalificeerd personeel: staat borg voor de kwaliteit van de onderhoudsinterventies
  • 24/7 pechverhelpingsdienst: voor dringende interventies kan u steeds een beroep doen op onze 24/7 dienst
  • Transparante en kwalitatieve rapportering: volg uw werkzaamheden in real time op via een klantenportaal.
HVAC_onderhoud

Technical Building Services (TBS)
 

Hooggekwalificeerd en voortdurend bijgeschoold personeel staat borg voor de kwaliteit van onze onderhoudsinterventies. Ons gecertificeerd personeel zorgt ervoor dat onze activiteiten volledig conform de strikte wetten, normen en richtlijnen worden uitgevoerd. 

Technical Building Services biedt zijn klanten snelle responstijden voor elke corrigerende ingreep. Bovendien garandeert onze 24/7 dienst voor pechverhelping een snelle reactie, zowel tijdens als buiten de werkuren. In geval van een defect zullen onze gespecialiseerde technici in de mate van het mogelijke trachten het systeem snel weer operationeel te krijgen, al is het maar tijdelijk. Het is mogelijk dat bij een defect of na een tijdelijke reparatie een onderdeel of de gehele installatie moet worden vervangen. Het personeel van de Technische Dienst voor gebouwen zal dan het vervangingsmateriaal bestellen en het installeren. 

De vlotte overdracht en de kwaliteit van onze rapporten zorgen voor een efficiënte opvolging van elke verrichting, of het nu gaat om een preventief of een correctief onderhoud. Dankzij de door Technical Building Services ontwikkelde IT-tool kunnen onze klanten de voortgang van onze werkzaamheden in real time volgen. 

Download de whitepaper!

Ontdek hoe de combinatie van cleaning services en preventief onderhoud van HVAC het welzijn binnen uw bedrijf verhoogt.

ebook cleaning en hvac

Recent blogposts

Iris TBS HVAC

Kosten besparen door preventief onderhoud van uw HVAC

Net zoals dat gaat bij alle toestellen die u gebruikt, zijn ook HVAC-installaties onderhevig aan slijtage of defecten, zeker wanneer u te veel tijd tussen verschillende onderhoudsbeurten laat. Dit nalatige onderhoud van uw HVAC kan leiden tot een stevig kostenplaatje omdat u nieuwe onderdelen dient aan te kopen of zelfs een geheel nieuwe HVAC.
Iris TBS HVAC

De voordelen van preventief onderhoud voor uw HVAC

HVAC is de verzamelnaam van de verschillende toestellen en installaties die instaan voor de verwarming, klimaatregeling en luchtcirculatie binnen uw bedrijf. HVAC speelt een belangrijke rol in het welzijn en het stimuleren van de productiviteit op de werkvloer. Het is dus van belang om deze installaties op regelmatige basis goed te onderhouden.
HVAC onderhoud

Het belang van HVAC voor welzijn op het werk

De voorbije jaren kregen bedrijven te kampen met een groeiend ziekteverzuim en burn-outs. Dit jaar dook ook plots het coronavirus wereldwijd op en werden nog meer organisaties hiermee geconfronteerd. Dit alles heeft natuurlijk niet alleen te maken met de stijgende prestatiedruk in de bedrijfswereld, maar ook met een gebrek aan voldoende hygiëne en welzijn op de werkvloer.

Bringing betterness to people’s premises