Schoonmaak

Iris beschikt over een team van schoonmaak experts die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse schoonmaak van bedrijfsgebouwen, kantoren en sanitaire ruimtes. Daarnaast zijn ze ook actief in de zorg- en industriële sector. Onze schoonmaakteams zijn immers opgeleid, gecertificeerd en uitgerust om elke werkomgeving grondig en veilig schoon te maken. 

Onze schoonmaakploegen zijn gespecialiseerd in meerdere disciplines waardoor we bij Iris u alle facetten van schoonmaak kunnen aanbieden: van de dagdagelijkse schoonmaak van uw kantoor tot een volledige ruitenwas, vloeronderhoud en industriële reiniging.  Bovendien maken we voor het uitvoeren van deze taken steeds gebruik van gekwalificeerde reinigingsmiddelen en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Laat schoonmaak dus onze zorg zijn, zodat u zorgeloos kunt werken in een gezonde en hygiënische omgeving.

Schoonmaak kantoren

De voorbije jaren deden er zich verschillende veranderingen voor in de manier van werken op kantoor. Werknemers werken vaker vanop locatie of thuis waardoor het nut van kantoorruimtes ook verandert. Het klassieke kantoor wordt immers meer en meer een ontmoetingsplek waar uw medewerkers klanten ontvangen, overleggen in een vergaderruimte of samenkomen in de lunchruimte. Met aandacht voor zowel medewerkers als klanten en het behouden van een positief imago, is het dan ook belangrijk om in een schone werkomgeving te voorzien. Schoonmaak van kantoren is dan ook één van onze meest gevraagde schoonmaakdiensten. 

Industriële schoonmaak

Naast de schoonmaak van kantoren is Iris ook actief in verschillende industriële sectoren, gaande van luchtvaart, petrochemie en de auto-industrie tot zware en geavanceerde technologische industriële bedrijven. We beschikken dan ook over de nodige expertise, ervaring en middelen om de schoonmaak van een industriële ruimte professioneel aan te pakken. Onze jarenlange ervaring in de verschillende sectoren laat ons bovendien toe om een oplossing op maat van uw productieomgeving uit te werken.  

Schoonmaak in de zorgsector

In de zorgsector die enkel en alleen draait rond het bieden van de beste zorgen aan patiënten, bezoekers en medewerkers, staat een goede hygiëne centraal. Bij Iris dragen we niet alleen hygiëne en gezondheid hoog in het vaandel, maar ook het welzijn van de mensen, zowel binnen onze eigen organisatie als bij onze klanten. Bovendien gelden er in de zorgsector verschillende specifieke hygiënemaatregelen waardoor schoonmaak steeds op maat dient uitgevoerd te worden. En laat dat nu net onze specialiteit zijn.

Sanitaire diensten

Sanitaire ruimtes zijn de plek bij uitstek voor bacteriën om te vertoeven en te vermenigvuldigen. Het is dan ook essentieel voor elk bedrijf om te investeren in een professionele schoonmaak van alle sanitaire ruimtes. Uit onderzoek blijkt immers dat wanneer er geen papieren handdoeken, doekjes of zeep aanwezig zijn in sanitaire ruimtes, medewerkers én klanten een negatieve ervaring hebben. 

Iris biedt dan ook een volledig sanitair dienstenpakket aan dat niet alleen inzet op de schoonmaak van sanitaire ruimtes, maar ook op het beheer van uw sanitaire voorzieningen. Zo hoeft u zich ook geen zorgen te maken over een tekort aan sanitaire producten of technische storingen. 

Bringing betterness to people’s premises