Installatie

De kwaliteit van de lucht is ook één van de essentiële elementen die bijdragen tot een aangename werkomgeving. Het sluit dus naadloos aan bij onze ambitie: Bringing betterness to people’s premises. 

Iris TBS is verantwoordelijk voor de installatie van HVAC apparatuur voor haar klanten, vanaf het ontwerp tot de oplevering van het project. Onze expertise omvat de installatie van  

  • Airconditioningapparatuursplit systeem, koelunit, koeltoren, … 
  • Verwarmingsapparatuur: ketels, luchtverhitterswarmeluchtgordijnen, … 
  • Ventilatieapparatuur pulsatie-units, afzuigunits,  
HVAC_installatie

Wij voeren ook alle soorten loodgieterswerkzaamheden uit (sanitair, leidingen, ontvetters, kelderpompen, enz.).  

Samen met u brengt TBS de mogelijke energiebesparingsprogramma’s, nieuwe technologieën om tegemoet te komen aan de nieuwste normen, en betrouwbare metingen in kaart. Bovendien bekijken we hoe u uw ecologische voetafdruk kan verkleinen.

Download de whitepaper!

Ontdek hoe de combinatie van cleaning services en preventief onderhoud van HVAC het welzijn binnen uw bedrijf verhoogt.

ebook cleaning en hvac

Recent blogposts

Klimaatregeling in uw bedrijf met l’HVAC

Ondernemerschap en risico's nemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heel wat van die risico’s zijn gekend en berekend, waardoor u ze als ondernemer ook goed in kaart kunt brengen. Zo kunt u de juiste maatregelen nemen om de kans te verkleinen dat ze zich voordoen of om eventuele schade te beperken.
Iris TBS HVAC

Kosten besparen door preventief onderhoud van uw HVAC

Net zoals dat gaat bij alle toestellen die u gebruikt, zijn ook HVAC-installaties onderhevig aan slijtage of defecten, zeker wanneer u te veel tijd tussen verschillende onderhoudsbeurten laat. Dit nalatige onderhoud van uw HVAC kan leiden tot een stevig kostenplaatje omdat u nieuwe onderdelen dient aan te kopen of zelfs een geheel nieuwe HVAC.
Iris TBS HVAC

De voordelen van preventief onderhoud voor uw HVAC

HVAC is de verzamelnaam van de verschillende toestellen en installaties die instaan voor de verwarming, klimaatregeling en luchtcirculatie binnen uw bedrijf. HVAC speelt een belangrijke rol in het welzijn en het stimuleren van de productiviteit op de werkvloer. Het is dus van belang om deze installaties op regelmatige basis goed te onderhouden.

Bringing betterness to people’s premises