Carrière

Career

“In elke fase van je loopbaan bij Iris, stellen wij je centraal in onze bedrijfsstrategie”.

Omdat iedereen bij Iris de kans krijgt zichzelf te zijn, bestaat er geen model dat voor iedereen precies past. We tillen je naar een hoger niveau met oplossingen op maat.

Je kan zelf je eigen carrière uitstippelen aan de hand van enkele aangereikte tools. Juist ja, we hebben het over je carrière en niet enkel over je job. We zijn een bedrijf in beweging en samen met jou bekijken we hoe je er deel van kan uitmaken.

  • Iris biedt jou in elke fase van je professionele loopbaan de nodige ondersteuning en instrumenten om je horizon te verbreden en om een succesvolle carrière uit te bouwen:
  • Als je bij ons begint, organiseren we informatie- en netwerksessies met je collega’s zodat je je snel thuis voelt in je rol en in de Iris-gemeenschap.
  • Elke persoon is uniek. In die optiek en in het kader van je persoonlijke ontwikkeling bieden we je permanente opleidingen en feedback aan.
  • Samen met jou maken we regelmatig de balans op van je ontwikkelingswensen en kijken we hoe we je doelen kunnen bereiken.
  • Je maakt deel uit van de Iris- familie en je bent het gezicht van ons familiebedrijf, maar ook de drijvende kracht achter het uitdragen van onze Betterness-cultuur.

Aangezien Iris een veelzijdig bedrijf is, bieden wij een grote verscheidenheid aan jobs. Of je nu geïnteresseerd bent in een job ‘in the field’ of meer in een ondersteunende dienst zoals HR, marketing of finance, we hebben het allemaal. We hebben bij Iris immers uiteenlopende vaardigheden nodig.

Onze 3.200 werknemers zijn de trots van ons bedrijf. Het zijn echte Betterness ambassadeurs die het leven van iedereen die met hen werkt – klanten, leveranciers, partners, collega’s – aangenamer maken en ervoor zorgen dat onze klanten de kwaliteit krijgen die ze verdienen.

Neem snel een kijkje op onze vacaturepagina en ontdek een brede waaier aan mogelijkheden.

Ik ben eind december 2020 bij Iris begonnen tijdens corona en deels via telewerken. Dit is een ingewikkelde periode voor iemand om bij een nieuw bedrijf aan de slag te gaan. De afdeling HuCa (Human Capital) en mijn manager stelden een schema op voor mijn onboarding waarbij ik de managers van de andere afdelingen en de operationele teams kon ontmoeten. Het was een intensieve eerste maand van vergaderingen, opleidingen en bezoeken ter plaatse, maar uiteindelijk was het een strategie die zijn vruchten afwierp om iedereen te leren kennen en om snel nieuwe uitdagingen aan te gaan. Iedereen verwelkomde me heel vriendelijk en enthousiast.
Nam Nguyen
Health & Safety Officer
Met een rugzak van 15 jaar tuinbouw in de privé-sector ben ik in 2016 gestart bij Iris in de functie van Meestergast. Na een doorgedreven theoretische en praktische opleiding in de industriële conservering ben ik vandaag terecht fier dat ik deel uit maak van onze Coating Experts bij Iris Industry Solutions. Het leertraject bij Iris stopt nooit dankzij de dagelijkse ondersteuning die we als collega’s aan elkaar bieden. Op deze wijze kan ieder van ons zijn competenties op de juiste plaats en het juiste moment ten volle benutten.
Kris Van Den Wyngaert
Project Manager
NACE certified Coating inspector – level 1 CIP 10731712

Bringing betterness to people’s premises