Innovaties

Innovatie, ondersteund door een interne organisatie

Iris heeft een specifieke afdeling genaamd “PRINS” (Projects, Innovation & Strategy) die gespecialiseerd is in innovatie en/of projectmanagement.

Innovatie, concrete resultaten

icoon_WeWork

WeWork is een digitaal tijdregistratie- en planningshulpmiddel dat wordt ingezet voor ons personeel op locatie. Dit digitale platform, ontwikkeld in low-code (snelle ontwikkeling voor web & mobiel), is bekroond met de Corporate IT Awards 2020.

icoon_WeInspect

WeInspect is een veilige en slimme “inspectierapportagetool”. Met WeInspect kunnen klanten de conditie van hun activa in kaart brengen om onderhoud op een gestructureerde en kosteneffectieve manier te plannen.

icoon_WeRoute

WeRoute is een plannings- en navigatiehulpmiddel voor onze mobiele teams en voor het in real time volgen van diensten. Tot de vele voordelen behoren de transparantie van de uitgevoerde taken en de optimalisering van de verplaatsingen.

icoon_WeTrace

WeTrace is een digitale mobiele oplossing voor het communiceren van een geolokaliseerde kwaliteitsstatus van een object.

icoon_WeCare

WeCare is een oplossing voor het beheer van tickets en klachten. Drukknoppen zijn eenvoudige en snelle oplossingen om incidenten te melden. Door op een drukknop te drukken kan de gebruiker een incident aan een object melden (b.v. koffiezetapparaat, probleem in de sanitaire voorzieningen). Het alarm wordt rechtstreeks naar de operator gestuurd voor een snelle oplossing.

icoon_WeControl

WeControl is een mobiele oplossing voor het registreren van kwaliteitsgegevens op locaties.

Bringing betterness to people’s premises