Iris kiest voluit voor het milieu

Duurzaamheid, ecologische producten
01 maart 2020

Iris heeft ervoor gekozen om vanaf 1 maart 2020 alleen nog maar Pro Bio producten te gebruiken, zonder meerkost voor de klant.

Pro Bio is een mileuvriendelijk schoonmaakgamma op basis van probiotica met EU Ecolabel en Cradle to Cradle* certificaat van de producent Greenspeed. Deze schoonmaakproducten zijn niet alleen een pak mileuvriendelijker dan de klassieke, vaak chemische producten, maar hebben ook een positieve en directe impact op het welzijn van de gebruikers en hun omgeving. Dit assortiment zorgt voor een optimale reiniging en is de ideale oplossing voor de behandeling van o.a. geurproblemen in sanitaire ruimtes.

De Pro Bio producten, gebaseerd op goede bacteriën, sluiten perfect aan bij de ambitie van Iris: een positieve invloed hebben op de gezondheid en het milieu!

Hand waar plant uit komt

De middelen op basis van goedaardige bacteriën zijn volledig vrij van gevarensymbolen

Iris verkleint ook haar ecologische voetafdruk door zelf elektriciteit te produceren met behulp van zonnepanelen en haar medewerkers drinken nu hun koffie uit herbruikbare kartonnen bekers, wat bijdraagt aan een schoner klimaat en een beter milieu.

Iris biedt ook duurzame oplossingen aan haar klanten met respect voor het milieu. Of het nu gaat om ongediertebestrijding, het onderhoud van groene ruimtes of een reeks andere diensten. Dus waarom doet u geen beroep op Iris om de luchtkwaliteit binnen uw gebouwen/locaties te analyseren voor het welzijn van iedereen op het werk?

Kortom, Iris draagt actief bij tot het realiseren van meer werkgeluk van zowel haar eigen medewerkers als haar klanten!