Waarom je corrosiepreventie best overlaat aan iemand die er iets van kent

Man bezig aan machienes
15 juli 2019

Je industrie staat of valt met de staat van uw installaties. Een goed onderhoud is één ding, maar een goeie corrosiepreventie is a second best. Want hoe langer je machines stilliggen, hoe meer geld je verliest. Als anticorrosie-expert herleidt Iris de mechanische, chemische en natuurlijke slijtage van je machinepark tot het absolute minimum.

Zo geef je roest geen kans

Of je nu in de chemische, petrochemische of farmaceutische sector zit: roest hou je liever buiten. Het is dan misschien wel de bekendste vorm van corrosie, maar dat wil nog niet zeggen dat je er beste vrienden mee bent.

Met de juiste producten en dito materiaal en techniek geeft Iris je installaties de corrosiewerende bescherming die ze nodig hebben. Zonder dat je daarvoor je productieproces weken moet stilleggen. Wij kunnen u dus van dienst zijn op het gebied van onderzoek, oplossing, plan van aanpak en advies bij corrosieproblematiek. Tevens ontzorgen we u volledig met de opmaak van een corrosiepreventie plan. We hebben ruim X jaar ervaring in huis op het gebied van corrosie oplossingen en zijn hierdoor leidend op dit gebied. Afhankelijk van het systeem kunnen wij oplossingen op maat bieden.

Metalliseren: de meest efficiënte corrosiepreventie

Via een zogenaamde thermal spray krijgt je installatie een laag zink of aluminium. Zo verleng je de duurzaamheid van je machines aanzienlijk. Irisklaart de klus bij jou in het bedrijf of in de hoogtechnologische spuithal in Geel.

Gegarandeerde inspectie van je coating

Iris Group is erkend NACE Coating Inspector. Wat zoveel betekent als: nergens anders vind je een betere inspectie van je coatings. Je mag er dus op vertrouwen dat we ook je corrosiewerende lagen aan een ferme kwaliteitsinspectie onderwerpen. Iets wat we zelfs zwart op wit garanderen. Indien nodig krijg je van ons een verzekerde garantie. Eerlijk? Die geeft niet iedereen.

Je machinepark behandelen tegen corrosie? Neem dan snel contact op met Iris.