co2-prestatieladder
13 juni 2022

Midachterbrug

Aanbestedende dienst: provincie Gelderland

Locatie: brug in de A348 over zijarm van de IJssel in de gemeente De Steeg, straat onder de brug is Havikerwaard.

Wij hebben in de aanbesteding meegedaan als onderaannemer van Boskalis. Zij hebben dit werk gescoord op basis van hun plan van aanpak (PVA) waarbij het criterium de meest circulaire aanpak als doelstelling geld.

John Frostbrug Arnhem

Rijkwaterstraat
In combinatie met Mobilis

Op de John Frostbrug hebben we elektrische compressoren ingezet. We krijgen de groene stroom van onze partner Mobilis.

Recente blogposts

Gemotiveerde en productieve werknemers: tips voor de ideale workplace experience

Immers, een werknemer die zich thuis voelt binnen uw organisatie en alle nodige ondersteuning krijgt om op een aangename en veilige manier te werken, is gemotiveerder en productiever. Maar hoe creëer je zo’n aangename werkomgeving precies? En hoe belangrijk is die zogenaamde workplace experience ? We leggen het hier uit!

Waarom uw klusjes uitbesteden aan een ervaren klusjesdienst?

De inkomhal van uw bedrijf laten schilderen, een lekkende kraan herstellen, dakgoten uitkuisen, graffiti laten verwijderen, problemen met de elektriciteit … Een bedrijfspand onderhouden zorgt altijd voor handenvol werk, maar het is niettemin belangrijk: een fijne werkomgeving zorgt immers voor gelukkige collega's. Maar het vraagt heel uiteenlopende kennis en expertise, en die is lastig te vinden, laat staan in één persoon die je vast in dienst neemt.

Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit?

De wereldwijde digitalisering zette onze werkomgeving de voorbije jaren helemaal op zijn kop, en COVID-19 deed er nog een schepje bovenop – we waren in veel gevallen zelfs verplicht om thuis te werken. Maar werkgevers en werknemers stellen ook zelf nieuwe eisen: bedrijven zetten steeds vaker het welzijn van hun werknemer centraal; werknemers maken ook zelf hun vereisten kenbaar.

Bringing betterness to people’s premises