Breng uw assets in kaart met WeInspect

weinspect
29 april 2020

Eén van onze klanten wil de onderhoudsbehoefte van haar assets in kaart brengen en had dit aangekaart bij Iris. Daarop ontwikkelde Iris een veilige en slimme “inspection Reporting Tool” om de klant volledig te ontzorgen. Iris beschikt immers over gekwalificeerde en creatieve werknemers en de drive om op een innovatieve wijze de behoeften van onze klanten in te vullen.

remote
hoogtewerker

De tool verzamelt inspectiegegevens op een uiterst gebruiksvriendelijke en veilige manier (bij het werken in de hoogte en in moeilijke omstandigheden) en vertaalt deze in een duidelijk gestructureerd inspectierapport dat direct na afloop van de inspectie beschikbaar is. Deze innovatieve tool kreeg de naam WeInspect.

WeInspect biedt zowel voor Iris als voor onze klanten een hele reeks voordelen:

  • Verhoogde efficiëntie van de inspecteurs in een breed scala aan inspectie toepassingen. En dit handfree!
  • Snel raadpleegbare rapportage, zonder extra administratieve “last” (online portal)
  • Uniforme, nauwkeurige en ondubbelzinnig gestructureerde inspectierapporten aanpasbaar aan de noden van de klant
  • Gedetailleerde metingen (destructief & niet-destructief) zonder beperkingen met 100% nauwkeurige locatie-informatie met behulp van hoogtemeter/GPS
  • Mogelijkheid tot “remote access” waarbij de klant de inspecties kan volgen vanachter zijn bureau (extra optie)
iris portaal

Onze slogan “Bringing betterness to people’s premises” draait om het bieden van de beste klantservice! Met WeInspect  kan u feilloos  uw assets in kaart brengen om op een gestructureerde en kost efficiënte wijze een onderhoud in te plannen.

Wenst u meer informatie over WeInspect? Neem dan snel contact op met ons! We geven met veel plezier u de nodige toelichting en bespreken samen de mogelijkheden voor uw bedrijf.