Welkom bij Iris Group Fleet Services! 🚗

Bij Iris Group begrijpen we dat mobiliteit een essentieel onderdeel is van jouw dagelijkse werkzaamheden. Onze vloot is ontworpen om ervoor te zorgen dat jij niet alleen comfortabel, maar ook efficiënt en duurzaam van A naar B kunt reizen. Ontdek hieronder waarom onze fleet services perfect passen bij de ‘Betterness’-filosofie die het hart van Iris vormt.

🌐 Onze Vloot

Maak kennis met onze uitgebreide vloot, variërend van stijlvolle personenauto’s tot ruime bedrijfsvoertuigen. Elk voertuig is zorgvuldig gekozen om te voldoen aan diverse behoeften, en we zijn er trots op dat we mobiliteit op maat bieden voor al onze medewerkers.

[Invoegen afbeeldingen en korte beschrijvingen van de beschikbare voertuigen]

🌿 Duurzaamheid

Als een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid, hebben we een deel van onze vloot gewijd aan milieuvriendelijke voertuigen. Ontdek hoe Iris Group bijdraagt aan een groenere toekomst en sluit je aan bij ons streven naar verminderde ecologische impact.

🛠 Onderhoud en Veiligheid

Jouw veiligheid staat voorop. Leer meer over ons streven naar uitmuntendheid op het gebied van voertuigonderhoud en ontdek de veiligheidsmaatregelen die we hebben getroffen om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen de weg op kunt.

🎓 Training en Ondersteuning

Of je nu al jaren rijdt of net je rijbewijs hebt behaald, Iris Group biedt trainingen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je vertrouwd bent met onze voertuigen en veilig op pad gaat. Neem contact met ons op voor informatie over beschikbare trainingssessies.

🚀 Altijd Verbonden

Blijf op de hoogte van belangrijke informatie over onze fleet services. We delen tips voor efficiënt rijden, updates over de vloot en eventuele wijzigingen in ons programma via onze communicatiekanalen. Volg ons om niets te missen!

🤝 Feedback

Jouw mening is van onschatbare waarde! Heb je suggesties, vragen of feedback over onze fleet services? Laat het ons weten. We streven naar voortdurende verbetering en waarderen jouw bijdrage.

Bedankt dat je deel uitmaakt van de Iris Group fleet community! Samen maken we elke reis niet alleen soepel en plezierig, maar ook beter.

“Seamless Journeys, Sustainable Futures: Iris Fleet, Where Betterness Drives Us Forward!” 🌿🚗

Leaseplan

Ontdek alle regels/ documenten in verband met leasen voor Leaseplan

ALD automotive

Ontdek alle regels/ documenten in verband met leasen voor ALD

Leaseplan

Ontdek alle regels/ documenten in verband met leasen voor Leaseplan

ALD lease

Ontdek alle regels/ documenten in verband met leasen voor ALD