Over Iris

Belgisch familiebedrijf

De groep Iris is een familiebedrijf dat in 1946 werd opgericht voor industriële schilderwerken. Ondertussen is het in België uitgegroeid tot één van de belangrijkste dienstverlenende bedrijven in facility management en industriële diensten. Iris biedt een breed gamma aan facility management diensten aan zoals schoonmaak van kantoren en industriële ruimtes, aanleg en onderhoud van groene ruimtes, onderhoudswerken en kleine herstellingen, office management,  en industriële schilderwerken. 

De waarden van Iris

Iris is een bedrijf dat gebouwd is op sterke waarden en die waarden bepalen onze bedrijfscultuur. We onderscheiden ons niet enkel van de massa omwille van wat we doen, maar ook omwille van de manier waarop we onze taken uitvoeren. Onze waarden zijn een belofte aan onze medewerkers en klanten, en ze staan centraal in alles wat we doen. Deze waarden, net als onze visie en missie werden ook opgenomen in de beleidsverklaringen op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en welziin.

 

Ons werk wordt gedreven door onze waarden

Waarom kiezen voor Iris?

Iris is een groeiende multiculturele onderneming die investeert in haar mensen. Onze medewerkers zijn de kern van onze onderneming. Onze mensen worden gekenmerkt door hun vermogen om dingen gedaan te krijgen en hun beloften na te komen. Ze communiceren op een transparante manier en werken zich met plezier in in uw bedrijf. Omdat de carrière van onze werknemers belangrijk is voor ons en u moet kunnen vertrouwen op hun expertise en ervaring, doorlopen nieuwe medewerkers een onboarding programma als voorbereiding op hun rol bij Iris.

 

Werken bij Iris? Contacteer ons