Waarom uw klusjes uitbesteden aan een ervaren klusjesdienst?

24 maart 2022

De inkomhal van uw bedrijf laten schilderen, een lekkende kraan herstellen, dakgoten uitkuisen, graffiti laten verwijderen, problemen met de elektriciteit … Een bedrijfspand onderhouden zorgt altijd voor handenvol werk, maar het is niettemin belangrijk: een fijne werkomgeving zorgt immers voor gelukkige collega’s. Maar het vraagt heel uiteenlopende kennis en expertise, en die is lastig te vinden, laat staan in één persoon die je vast in dienst neemt.

Een professionele partner met een uitgebreide en ervaren klusjesdienst kan dan de oplossing zijn. Ontdek hier de vele voordelen van een externe klusjesdienst.

Kostenbesparend

Het uitvoeren van klusjes en het onderhouden van uw bedrijfspand is geen fulltime job. Er gaat wel eens een lamp stuk, een toilet raakt verstopt of kantoorruimtes vragen wel eens om een fris likje verf, maar een klusjesman heeft er niet steeds een week voor nodig. Dergelijke taken uitbesteden aan een externe klusjesman kan dan een betere oplossing zijn. U geeft heel eenvoudig uw to-dolijst af bij uw professionele partner, en klaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over de vaste loonkost van een interne klusjesman.

Bovendien worden problemen snel opgelost, wat u ook een stevige duit en heel wat frustratie bespaart. Het uitgespaarde budget kan u vervolgens investeren in taken die rechtstreeks bijdragen tot uw corebusiness.

Verschillende profielen met expertise

Een ander voordeel van het uitbesteden van uw klusjes aan een externe klusjesdienst is dat u beschikt over een waaier aan profielen: loodgieters, elektriciens, schrijnwerkers, metselaars, slotenmakers, verhuizers, schilders enzovoort. Allemaal specialisten die die ene specifieke taak tot een goed einde zullen brengen. Geen lange zoektocht meer naar een manusje-van-alles voor uw verschillende to-do’s.

Flexibiliteit

Het outsourcen van uw klusjes aan een ervaren klusjesdienst biedt u ook de nodige flexibiliteit. U bepaalt steeds zelf wanneer en hoe vaak u nood heeft aan een klusjesman. Dat kan één keer per week, één keer per maand of één keer per trimester zijn.

schilderwerken industrieel

Iris Handyman services

Iris beschikt over een professionele handymandienstverlening: die bestaat uit een nationaal netwerk van lokale klusjesmannen met een waaier aan expertises. Binnen onze klusjesdienst werken we met twee formules, namelijk de handyman on call en de handyman in-house.

Handyman On Call

Via een online portaal boekt u snel en eenvoudig één van onze klusjesmannen. U kan uw aanvragen voor kleine onderhoudswerken ook makkelijk opvolgen. Nadat u uw aanvraag hebt ingediend, zorgen wij dat er een klusjesman klaarstaat.

Handyman in-house

Nood aan een klusjesman die op regelmatige basis langskomt bij uw organisatie? Dat kan! Onze klusjesdienst wijst u dan een klusjesman toe die op vaste dagen herstellingen en kleine onderhoudswerken uitvoert. Dat gebeurt steeds op basis van een contract waarin de werkdagen vastgelegd worden. De klusjesman staat dan in nauw contact met uw Facility Manager.

Voor dringende herstellingen kan u dan weer contact opnemen met onze klantendienst die klusjesmannen over heel België aan het werk zet om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Bent u op zoek naar een flexibele en kwalitatieve oplossing voor het uitvoeren van klusjes binnen uw bedrijf? Dan is het uitbesteden aan een ervaren klusjesdienst de perfecte oplossing. Meer weten over de werking van onze Handyman services? Neem snel contact met ons op! Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie.