Voorstelling

Presentatie van de IRIS Group

De IRIS Group is een geheel op familiekapitaal drijvende Belgische onderneming ontstaan uit de 'Entreprises IRIS' die in 1946 werden gesticht en hun activiteiten hoofdzakelijk toespitsten op industriële schilderwerken (ANTICORROSION). In de decennia die volgden, breidde de onderneming haar serviceportefeuille uit met schoonmaakactiviteiten (Cleaning), multi-technische diensten (Building) en onderhoud van groene zones (Greencare).

Het beeld van de groep is sterk veranderd de afgelopen 15 jaar : zo steeg de omzet van 40 miljoen€ naar 115 miljoen€. Oorspronkelijk een bedrijf in schilderwerken, is IRIS geëvolueerd naar een multidisciplinaire groep. Het filiaal CLEANING is van de 10de naar de 4de plaats gestegen in zijn sector, en de cel ANTICORROSIE behoudt zijn leiderschap in België.

Gezien de tewerkstellingsgraad van ruim 3.000 mensen, moet IRIS zelden zaken uitbesteden en ontwikkelt het zijn competenties op intern niveau. De politiek van nabijheid vertaalt zich in het beheer van meer dan 4.000 werven op jaarbasis, uitgevoerd vanuit 10 exploitatiezetels verdeeld over heel België. De organisatie van dergelijke diensten bij diverse klanten zorgt voor een echt vakmanschap, met een bijkomende pluspunt : onze diensten worden ook uitgevoerd in Nederland en in Frankrijk.

De visie van Patrick JANSSENS van der MAELEN : "Onze groeipolitiek verderzetten en ons differentiëren  in het beschermen, onderhouden en renoveren van het industrieel en onroerend patrimonium. De IRIS Group moet een onbetwistbare dienstverlener worden in de verschillende takken van het Facility Management."

De ontwikkeling van de IRIS Group vindt vandaag plaats met een duidelijk doel voor ogen : een dominante plaats verwerven op onze referentiemarkten: CLEANING, ANTICORROSION, BUILDING en GREENCARE.

Het gemeenschappelijke punt tussen die verschillende diensten : IRIS presteert industriële of facilitaire diensten op de site van zijn klanten.

Contacteer ons

per telefoon (klik hier om het nummer van uw regio te raadplegen)

of per email op volgend adres info@iris.be

Jobs

Wil je graag bij Iris Group aan de slag?

Nieuws

Volg onze nieuwtjes en ontdek de video van ons 70-jarig bestaan!